Anna Badur, haar werk is geschikt om gezellig sfeervol te tafellen.

Anna Badur
Anna Badur

Hiep hiep hoera, Ronald is gisteren weer een jaartje ouder geworden. Dat moet gevierd worden met een mooi versierde lekkere cake. Maar waar presenteer je nu toch z’n feestelijke cake op? Je zou van alles kunnen gebruiken, maar omdat Ronald verzot is op servies en ik ook, hebben we een mooi bord gebruikt van Anne Badur.

Anna Badur

Anna Badur is een ontwerpster die gevestigd is in Berlijn. Ze is afgestudeerd met een master diploma aan de Design Academy in Eindhoven. Haar werk wordt gedreven uit een experimentele aanpak en een passie voor materialen. Naast haar mooie borden/ servies maakt Anne Badur onderandere ook vazen, kussens, behang, tegels en nog meer liefdevolle producten.

Anna Badur
Anna Badur
Anna Badur
Anna Badur

Zo hebben wij een Aqua bord en de Tide vaas van haar in huis. En wanneer je de producten bekijkt en aanraakt voel en zie je dat de items met heel veel liefde zijn ontworpen en gemaakt. Met een gevoel van verfijning.

De tide vaas is geschikt voor mooie (sierlijke) lange bloemen of wat ik heb gebruikt bloeiende takken. Maar puur alleen de vaas om als object te gebruiken staat ook heel fraai!

Tip

Voorbeelden van bloemen die goed uitkomen in de Tide zijn bijvoorbeeld de: Agapanthus, Amaryllis, Anthurium, Gladiool, Iris, Dhalia, Delphinium, Gloriosa, Kniphofia, zonnebloem, Allium en Lelies. Je kunt er een paar combineren in de vaas of van het zelfde soort in één of verschillende kleuren.

Anna Badur

Het Aqua bord kan je natuurlijk gebruiken waarvoor ze gemaakt zijn, om er van af te eten. Maar ik vind vind het bijna te “zonde”. Het lijkt wel een kunstwerk op zich. Een ideaal bord om aan de muur op te hangen of een plekje in of op de kast te zetten. En het leuke is dat elk gemaakt bord uniek is!

Welk item van Anne Badur vindt jij het mooiste?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met Anna badur. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.